Navigation


RSS: articles / commentsELVIS-RPS Rijeka

Obrt za izradu računalnih programa osnovan 1989. godine. Osim programskih rješenja za turističke djelatnosti, knjigovodstvo i trgovinu, ELVIS RPS funkcionira i kao knjigovodstveni servis te se na taj način primjena iskustva u informatičkoj djelatnosti i knjigovodstvu uz veliko iskustvo u poslovanju turističkih djelatnosti stapa u jednu cjelinu pri izradi računalnih programa za turističke djelatnosti.


Računalni porogrami u turizmu

Računalni program APS funkcionira u raznim verzijama od 1989. godine kada je bila njegova prva instalacija, te se stalno nadograđuje prateći razvoj novih računalnih tehnologija i novih uvjeta poslovanja u turističkim djelatnostima.

Kako su računalni programi ELVIS-RPS instalirani na različitim područjima, tako su isti prilagođeni različitim uvjetima i načinima poslovanja, uvijek prateći zakonske norme i uzance.

Računalni programi djeluju u širokom spektru turističkih djelatnosti tako da se uspješno koriste u hotelima, odnosno objektima za smještaj gostiju, turističkim agencijama i Turističkim zajednicama. Široka je i primjena programa "PRIBOR" - programa za male iznajmljivače koji se koristi gotovo na cijelom području RH.

Obratite nam se s povjerenjem!

Vieri Ellersich


HOME

ELVIS-RPS
Laginjina 23, Rijeka, HR
elvis-rps@ri.t-com.hr


Paleta programa


Cjenik i uvjeti održavanja